Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg bestille?
Vælg de produkter, du kan lide - herunder farve og størrelse, se venligst vores størrelsesdiagram for valg. - Læg i indkøbskurv eller klik for at købe - Udfyld den relevante personlige forsendelsesadresse information - Indtast betalingsside - Betaling succesfuld - Bestil succesfuld.

hvad er forsendelsesdatoen?
Vi behandler normalt din ordre inden for 24 timer efter modtagelsen af ​​din ordre, og alle ordrer udstedes normalt efter 24-48 timer. Vær venlig at forstå forsinkelsen forårsaget af tredjepartsgrunde, som f.eks. Vejr, ferie og strejker.

Hvornår kan jeg modtage varerne?
Vi placerer normalt din ordre inden for 48 timer og den forventede leveringstid er 7-12 hverdage. Vær venlig at forstå forsinkelsen forårsaget af tredjepartsgrunde, som f.eks. Vejr, ferie og strejker.

Hvordan kan jeg returnere det?
Du vil beslutte, om det er rigtigt for dig inden for 30 dage efter modtagelsen af ​​ordren. Vi er glade for at acceptere unfed, uvaskede eller returnerede defekte varer. Du kan følge vores returpolitik og kontakte vores kundeserviceteam ved at forklare det produkt, du vil returnere, og årsagen til afkastet.

Kan jeg ændre min ordre?
Vi behandler din ordre fra starten, så vi kan ikke foretage ændringer eller ændringer i ordren efter ordren er blevet bekræftet. Hvis du er sikker på, at du vil ændre din ordre, bedes du kontakte os via e-mail inden for 24 timer efter vellykket betaling, og vi vil kontrollere, om din ordre er egnet til ændringen. I mere end 24 timer kan vi ikke ændre ordren til dig.

Jeg har ikke modtaget nogen bekræftelsesemails, hvad skal jeg gøre?
Undskyld at høre sådanne nyheder! Emails kan sendes direkte til din bulk / spam mappe. På samme tid, fordi din e-mail-adresse eller -format muligvis ikke er korrekt, genkender vores system ikke din e-mail-adresse, hvilket også forhindrer dig i at modtage e-mails. Så vær sikker på at din email-adresse er korrekt. Men rolig, bare kontakt kundeservice. Vi vil kontrollere for detaljer som ordrestatus.

Afsendes du til mit land, hvad er forsendelsesomkostningerne?
Vi leverer over hele verden. Vi tilbyder gratis fragt til de fleste lande og regioner rundt om i verden. Hvis du har brug for at fremskynde din ordre, varierer den nøjagtige forsendelsesomkostninger afhængigt af varens vægt og bestemmelsesland.
Vi vil altid give vores kunder den mest passende fragtvægt for at hjælpe dig med at spare penge. Vores mål er altid at levere varer til vores kunder hurtigt og sikkert.

Hvordan kan jeg vide, om min vare er blevet sendt?
Når vi placerer din ordre, sender vi en e-mail til din e-mail-adresse. Sporingsnumre leveres normalt inden for få dage efter afsendelse, og vi opdaterer dine kontos sporingsoplysninger. Vær opmærksom på e-mailen.

Hvor kan jeg returnere det?
Efter at have kontaktet vores kundeserviceafdeling og nået til enighed, kan du sende disse varer til den returadresse, der er angivet af vores kundeservice. Når vi modtager varen, bekræfter vi de pakkesporingsoplysninger, du har angivet, og kontrollerer status for varen. Hvis alle relevante standarder er opfyldt, refunderer vi dig efter din anmodning. eller hvis du anmoder om en udveksling, vil udskiftningen blive sendt til dig fra vores hovedsæde. Bemærk venligst: da vores produkter kommer fra forskellige varehuse. Derfor skal returadressen specificeres af vores kundeservice.

Er shopping på hjemmesiden sikker?
Vi er stolte af at tilbyde en sikker og pålidelig online shopping oplevelse. Når du indtaster dine personlige oplysninger på siden, vil du være i sikker tilstand (ved hjælp af et SSL-certifikat). Vi respekterer også dit privatliv og vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv.

© 2019 EtuiTilbud Alle Rettigheder Forbeholdes.