Retur

Retur

Vi mener, at de varer, du køber i vores butik, bliver opfyldt. Vi behandler afkast baseret på specifikke forhold, og det endelige mål er at tilfredsstille vores kunder. Vi støtter vores produkter og tjenester, og vi ønsker, at vores kunder skal være tilfredse. Hvis du ikke kan lide de varer, du køber i vores butik, vil vi gerne returnere varerne inden for 30 dage efter den oprindelige fragtdato. Sørg for, at du ikke bærer eller ændrer det. Vi gennemfører en uskyldig tilbagesendelsespolitik. Hvis du returnerer varen inden for 30 dage efter modtagelsen af ​​varen, refunderer vi det beløb, du har betalt for varen, eller giver en indløsning, uanset hvad du vil, bliver der ikke stillet spørgsmål.

Vær opmærksom på, at vores retur- og udvekslingspolitik er den samme.

Hvis du ikke er 100% tilfreds med de produkter, der købes i vores butik, kan du returnere varerne inden for 30 dage efter køb for fuld refusion.
Se venligst følgende:

Retur skal være i den tilstand du modtog og i den originale emballage uden slitage.
Nogle varer leveres med en ekstra sikkerhedsetiket.
Den originale sikkerhedsmærkat eller den beskadigede etiket er muligvis ikke inkluderet, når varen returneres. Restitutionen er muligvis ikke berettiget.
Hvis du ikke har den originale emballage, skal du lægge en kopi af produktets returbekræftelse i plastikposen i boksen.

Hvis du beslutter at bytte eller returnere. Kontakt os venligst via e-mail i tide, vores kundeservice team vil guide dig til at vende tilbage.

Lad os vide følgende i emailen:

Ordrenummer.
Status og billede af varen.
Hvorfor vil du returnere det.

Bemærk: Alle returadresser er angivet, vær venlig at kontakte vores kundeserviceteam før du vender tilbage.
  
Vi modtager din returnerede vare og vi sender dig en email med det samme. Og behandling af alle restitutioner vil blive refunderet til din oprindelige betalingsmetode. Bemærk: Det kan tage et par dage for din bank at sende en tilbagebetaling til din konto. Så vær så tålmodig. Hvis du har spørgsmål, bedes du straks kontakte vores kundeservice.

© 2019 EtuiTilbud Alle Rettigheder Forbeholdes.